Το KeLing Purification Technology Company περιόρισε 

   -

             Προηγμένος. Υψηλός-Qulity. Λογικός.

Σπίτι
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αρχική Σελίδα Νέα

Τι τα φίλτρα HEPA αποτελούνται από;

Πιστοποίηση
Κίνα KeLing Purification Technology Company Πιστοποιήσεις
Κίνα KeLing Purification Technology Company Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το Keling μας είχε παράσχει επιτυχώς μετά από τα προϊόντα σε 25 Oct.2017 ενάντια στο PO NO.M170807 Τα παρεχόμενα φίλτρα αέρα τους έχουν λειτουργήσει ικανοποιητικά από την εγκατάσταση. Ικανοποιούμε με τα προϊόντα τους.

—— SIMPOR PHARMA

Δεδομένου ότι κάνουμε τα coopertae με τους, προσφέρουν πάντα την καλή ποιότητα και κρατούν την παράδοση εγκαίρως σε μας, κάνουμε για την καλή υποστήριξή τους!

—— Nasir

Αυτό πρόκειται να πιστοποιήσει ότι αγοράσαμε τη σήραγγα ντους αέρα τύπων του U, το ντους αέρα και το φίλτρο HEPA, δευτεροβάθμιο φίλτρο αέρα, perfilter για το πρόγραμμά μας από τη Co. ΕΠΕ, τετραγωνικό, μέσο κτήριο τεχνολογίας καθαρισμού KeLing εμπορίου 3C01 Tian Feng, Νο 133, Baiyun AV, Baiyun Disctrict, Guangzhou, GuangDong, Κίνα ενάντια στη σύμβαση αριθ.: 2014/4119005942 στις 22 Οκτωβρίου, 201

—— IATEC, Αργεντινή

Το προϊόν έφθασε γρηγορότερα από το αναμενόμενο και έστειλαν κάτι ειδικό εκτός από αυτό που διέταξα. Άνθρωποι της Νίκαιας και γρήγορη υπηρεσία!

—— Mohammed Saad

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τι τα φίλτρα HEPA αποτελούνται από;

φίλτρο hepa

 

Τα φίλτρα HEPA, ή τα υψηλής απόδοσης μοριακά φίλτρα αέρα, καθορίζονται από πόσο καλά έχουν εκτιμηθεί στα μόρια φίλτρων, όχι από το πώς γίνονται. Για να ανταποκριθεί στα πρότυπα HEPA, ένα φίλτρο υπολογίζεται για να αφαιρέσει 99,97 τοις εκατό των μορίων που είναι 0,3 μικρά (ή μικρόμετρα) σε μέγεθος από τον αέρα που περνά μέσω τους, αν και αυτό σημαίνει ότι τα μόρια μικρότερα από 0,3 μικρά μπορούν να δραπετεύσουν το φίλτρο HEPA.

 

Στην πράξη, τα φίλτρα HEPA γίνονται από ποικίλα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των «χονδροειδών ινών γυαλιού, έντυσαν τη ζωική τρίχα, τις φυτικές ίνες, τις συνθετικές ίνες (όπως ο πολυεστέρας ή το νάυλον), τους συνθετικούς αφρούς, μεταλλικά μαλλιά, ή επέκτειναν τα μέταλλα και τα φύλλα αλουμινίου,» σύμφωνα με το EPA. Αυτές οι ίνες είναι μπλεγμένες μαζί τυχαία και συμπιεσμένες στα χαρτί-όπως φύλλα. Τα φύλλα είναι πτυχωμένα για να αυξήσουν τη επιφάνεια μέσω της οποίας ο αέρας περνά, και τοποθετημένος επάνω σε ένα πλαίσιο φιαγμένο από χαρτόνι, πλαστικό, ξύλο ή μέταλλο. Οι κατασκευαστές να προσθέσουν άλλα στοιχεία σε ένα φίλτρο HEPA, όπως ένα προ-φίλτρο για να καλύψουν έξω τα μεγαλύτερα μόρια, ενεργοποιημένος άνθρακας για να βοηθήσουν να αφαιρέσουν τις μυρωδιές και τα αέρια ή μια χημική επεξεργασία για να κάνουν τα μόρια να κολλήσουν στις ίνες.

Χρόνος μπαρ : 2020-11-25 11:17:30 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
KeLing Purification Technology Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Zhao

Τηλ.:: 86 20 13378693703

Φαξ: 86-20-31213735

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)