Το KeLing Purification Technology Company περιόρισε 

   -

             Προηγμένος. Υψηλός-Qulity. Λογικός.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αρχική Σελίδα Νέα

Καθαρό κιβώτιο περασμάτων δωματίων: Το καλύτερο για τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών

Πιστοποίηση
Κίνα KeLing Purification Technology Company Πιστοποιήσεις
Κίνα KeLing Purification Technology Company Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το Keling μας είχε παράσχει επιτυχώς μετά από τα προϊόντα σε 25 Oct.2017 ενάντια στο PO NO.M170807 Τα παρεχόμενα φίλτρα αέρα τους έχουν λειτουργήσει ικανοποιητικά από την εγκατάσταση. Ικανοποιούμε με τα προϊόντα τους.

—— SIMPOR PHARMA

Δεδομένου ότι κάνουμε τα coopertae με τους, προσφέρουν πάντα την καλή ποιότητα και κρατούν την παράδοση εγκαίρως σε μας, κάνουμε για την καλή υποστήριξή τους!

—— Nasir

Αυτό πρόκειται να πιστοποιήσει ότι αγοράσαμε τη σήραγγα ντους αέρα τύπων του U, το ντους αέρα και το φίλτρο HEPA, δευτεροβάθμιο φίλτρο αέρα, perfilter για το πρόγραμμά μας από τη Co. ΕΠΕ, τετραγωνικό, μέσο κτήριο τεχνολογίας καθαρισμού KeLing εμπορίου 3C01 Tian Feng, Νο 133, Baiyun AV, Baiyun Disctrict, Guangzhou, GuangDong, Κίνα ενάντια στη σύμβαση αριθ.: 2014/4119005942 στις 22 Οκτωβρίου, 201

—— IATEC, Αργεντινή

Το προϊόν έφθασε γρηγορότερα από το αναμενόμενο και έστειλαν κάτι ειδικό εκτός από αυτό που διέταξα. Άνθρωποι της Νίκαιας και γρήγορη υπηρεσία!

—— Mohammed Saad

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Καθαρό κιβώτιο περασμάτων δωματίων: Το καλύτερο για τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καθαρό κιβώτιο περασμάτων δωματίων: Το καλύτερο για τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών

Τα καθαρά κιβώτια περασμάτων δωματίων είναι ένα σημαντικό συστατικό σε καθαρές διαδικασίες δωματίων, ιδιαίτερα στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών. Αυτό το άρθρο θα ερευνήσει την εφαρμογή των καθαρών κιβωτίων περασμάτων δωματίων στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, τα πλεονεκτήματα του προϊόντος, και της κατασκευής του.

Η βιομηχανία τροφίμων και ποτών είναι βαριά ρυθμισμένη, και ο ποιοτικός έλεγχος είναι ουσιαστικός στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της υγιεινής των τροφίμων. Τα καθαρά κιβώτια περασμάτων δωματίων παρέχουν ένα ερμητικώς σφραγισμένο περιβάλλον για τη μεταφορά των υλικών μεταξύ των καθαρών περιοχών, που εξασφαλίζουν ότι οι εξωτερικοί μολυσματικοί παράγοντες δεν έχουν επιπτώσεις στο προϊόν.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καθαρό κιβώτιο περασμάτων δωματίων: Το καλύτερο για τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών  0

Τα καθαρά κιβώτια περασμάτων δωματίων οφείλονται συμφέρων στην ευπροσάρμοστη φύση τους. Η μορφωματική κατασκευή επιτρέπει την προσαρμογή, που κάνει την μια ιδανική λύση για τις διάφορες καθαρές εφαρμογές δωματίων. Η ευκολία του προϊόντος - - χρήση και ευελιξία εξασφαλίζει γρήγορη υλική μεταφορά και ελαχιστοποιεί το χρόνο διακοπής, που ενισχύει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα.

Η κατασκευή του καθαρού κιβωτίου περασμάτων δωματίων αποτελείται από τις επιτροπές ανοξείδωτου, με τον πολυάνθρακα ή τα μετριασμένα παράθυρα γυαλιού και τις ενδασφαλίζοντας πόρτες. Αυτές οι επιτροπές είναι συνημμένες με μια μόνιμη κόλλα και σφραγισμένος με τη σιλικόνη καλαφατίστε, εξασφαλίζοντας ένα εντελώς σφραγισμένο περιβάλλον. Επιπλέον, το κιβώτιο περασμάτων έχει ένα σύστημα φίλτρων HEPA που εξασφαλίζει καθαρισμένες ροές αέρα στο καθαρό δωμάτιο, ελαχιστοποιώντας περαιτέρω τον κίνδυνο μόλυνσης.

Συμπερασματικά, τα καθαρά κιβώτια περασμάτων δωματίων είναι ουσιαστικά στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, όπου η διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος είναι ζωτικής σημασίας. Τα πλεονεκτήματα του προϊόντος, όπως το διαμορφώσιμο, η ευελιξία, και η ευκολία - - χρήση, το καθιστούν ιδανικό για τις καθαρές εφαρμογές δωματίων. Επιπλέον, η κατασκευή που χρησιμοποιεί τις επιτροπές ανοξείδωτου και ένα σύστημα φίλτρων HEPA εξασφαλίζει ένα σφραγισμένο και καθαρισμένο περιβάλλον, που εξασφαλίζει παράδοση των καθαρών υλικών ακίνδυνα χωρίς μόλυνση.

Χρόνος μπαρ : 2023-03-15 20:44:30 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
KeLing Purification Technology Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Zhao

Τηλ.:: 86 20 13378693703

Φαξ: 86-20-31213735

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)