Το KeLing Purification Technology Company περιόρισε 

   -

             Προηγμένος. Υψηλός-Qulity. Λογικός.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αρχική Σελίδα Νέα

Καθαρό κιβώτιο περασμάτων δωματίων: Ουσιαστικός για τις ηλεκτρονικές και βιομηχανίες ημιαγωγών

Πιστοποίηση
Κίνα KeLing Purification Technology Company Πιστοποιήσεις
Κίνα KeLing Purification Technology Company Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το Keling μας είχε παράσχει επιτυχώς μετά από τα προϊόντα σε 25 Oct.2017 ενάντια στο PO NO.M170807 Τα παρεχόμενα φίλτρα αέρα τους έχουν λειτουργήσει ικανοποιητικά από την εγκατάσταση. Ικανοποιούμε με τα προϊόντα τους.

—— SIMPOR PHARMA

Δεδομένου ότι κάνουμε τα coopertae με τους, προσφέρουν πάντα την καλή ποιότητα και κρατούν την παράδοση εγκαίρως σε μας, κάνουμε για την καλή υποστήριξή τους!

—— Nasir

Αυτό πρόκειται να πιστοποιήσει ότι αγοράσαμε τη σήραγγα ντους αέρα τύπων του U, το ντους αέρα και το φίλτρο HEPA, δευτεροβάθμιο φίλτρο αέρα, perfilter για το πρόγραμμά μας από τη Co. ΕΠΕ, τετραγωνικό, μέσο κτήριο τεχνολογίας καθαρισμού KeLing εμπορίου 3C01 Tian Feng, Νο 133, Baiyun AV, Baiyun Disctrict, Guangzhou, GuangDong, Κίνα ενάντια στη σύμβαση αριθ.: 2014/4119005942 στις 22 Οκτωβρίου, 201

—— IATEC, Αργεντινή

Το προϊόν έφθασε γρηγορότερα από το αναμενόμενο και έστειλαν κάτι ειδικό εκτός από αυτό που διέταξα. Άνθρωποι της Νίκαιας και γρήγορη υπηρεσία!

—— Mohammed Saad

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Καθαρό κιβώτιο περασμάτων δωματίων: Ουσιαστικός για τις ηλεκτρονικές και βιομηχανίες ημιαγωγών
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καθαρό κιβώτιο περασμάτων δωματίων: Ουσιαστικός για τις ηλεκτρονικές και βιομηχανίες ημιαγωγών

Τα καθαρά κιβώτια περασμάτων δωματίων είναι ζωτικής σημασίας συστατικά των καθαρών διαδικασιών δωματίων, ιδιαίτερα στις ηλεκτρονικές και βιομηχανίες ημιαγωγών, όπου οι έλεγχοι ακρίβειας και τα μόλυνση-ελεύθερα περιβάλλοντα είναι κρίσιμοι. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει την εφαρμογή των καθαρών κιβωτίων περασμάτων δωματίων στις ηλεκτρονικές και βιομηχανίες ημιαγωγών, τα οφέλη του προϊόντος, και της κατασκευής του.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καθαρό κιβώτιο περασμάτων δωματίων: Ουσιαστικός για τις ηλεκτρονικές και βιομηχανίες ημιαγωγών  0

Τα καθαρά κιβώτια περασμάτων δωματίων είναι ουσιαστικά στις ηλεκτρονικές και βιομηχανίες ημιαγωγών δεδομένου ότι οι ακριβείς κανονισμοί απαιτούν ένα μόλυνση-ελεύθερο περιβάλλον για να εξασφαλίσουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Τα καθαρά κιβώτια περασμάτων δωματίων παρέχουν ένα ερμητικώς σφραγισμένο περιβάλλον για τη μεταφορά των υλικών μεταξύ των καθαρών περιοχών, που εξασφαλίζουν ότι οι εξωτερικοί μολυσματικοί παράγοντες δεν έχουν επιπτώσεις στο προϊόν.

Τα καθαρά κιβώτια περασμάτων δωματίων προσφέρουν διάφορα οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της ευελιξίας, του διαμορφώσιμου, και της ευκολίας - - χρήση. Η μορφωματική κατασκευή του συστήματος επιτρέπει την προσαρμογή, που κάνει την μια ιδανική λύση για τις διάφορες καθαρές εφαρμογές δωματίων. Η ευελιξία και η ευκολία του προϊόντος - - χρήση επιτρέπουν τη γρήγορη υλική μεταφορά και ελαχιστοποιούν το χρόνο διακοπής.

Η κατασκευή του καθαρού κιβωτίου περασμάτων δωματίων αποτελείται από τις επιτροπές ανοξείδωτου, με τον πολυάνθρακα ή τα μετριασμένα παράθυρα γυαλιού, και τις ενδασφαλίζοντας πόρτες. Αυτές οι επιτροπές είναι συνημμένες με μια μόνιμη κόλλα και σφραγισμένος με τη σιλικόνη καλαφατίστε, εξασφαλίζοντας ένα εντελώς σφραγισμένο περιβάλλον. Επιπλέον, το κιβώτιο περασμάτων έχει ένα σύστημα φίλτρων HEPA που εξασφαλίζει καθαρισμένες ροές αέρα στο καθαρό δωμάτιο, ελαχιστοποιώντας περαιτέρω τον κίνδυνο μόλυνσης.

Συμπερασματικά, τα καθαρά κιβώτια περασμάτων δωματίων είναι ουσιαστικά στις ηλεκτρονικές και βιομηχανίες ημιαγωγών, όπου οι έλεγχοι ακρίβειας και τα μόλυνση-ελεύθερα περιβάλλοντα είναι υποχρεωτικοί, κάνοντας το προϊόν μια αναπόφευκτη λύση. Τα πλεονεκτήματα του προϊόντος, όπως το διαμορφώσιμο, η ευελιξία, και η ευκολία - - χρήση, το καθιστούν ιδανικό για τις καθαρές εφαρμογές δωματίων. Επιπλέον, η κατασκευή που χρησιμοποιεί τις επιτροπές ανοξείδωτου και ένα σύστημα φίλτρων HEPA εξασφαλίζει ένα σφραγισμένο και καθαρισμένο περιβάλλον, παραδίδοντας τα καθαρά υλικά ακίνδυνα χωρίς μόλυνση.

Χρόνος μπαρ : 2023-03-15 20:42:22 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
KeLing Purification Technology Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Zhao

Τηλ.:: 86 20 13378693703

Φαξ: 86-20-31213735

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)