Το KeLing Purification Technology Company περιόρισε 

   -

             Προηγμένος. Υψηλός-Qulity. Λογικός.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αρχική Σελίδα Νέα

Καθαρό κιβώτιο περασμάτων δωματίων: Ιδανικό για τις φαρμακευτικές και βιοϊατρικές βιομηχανίες

Πιστοποίηση
Κίνα KeLing Purification Technology Company Πιστοποιήσεις
Κίνα KeLing Purification Technology Company Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το Keling μας είχε παράσχει επιτυχώς μετά από τα προϊόντα σε 25 Oct.2017 ενάντια στο PO NO.M170807 Τα παρεχόμενα φίλτρα αέρα τους έχουν λειτουργήσει ικανοποιητικά από την εγκατάσταση. Ικανοποιούμε με τα προϊόντα τους.

—— SIMPOR PHARMA

Δεδομένου ότι κάνουμε τα coopertae με τους, προσφέρουν πάντα την καλή ποιότητα και κρατούν την παράδοση εγκαίρως σε μας, κάνουμε για την καλή υποστήριξή τους!

—— Nasir

Αυτό πρόκειται να πιστοποιήσει ότι αγοράσαμε τη σήραγγα ντους αέρα τύπων του U, το ντους αέρα και το φίλτρο HEPA, δευτεροβάθμιο φίλτρο αέρα, perfilter για το πρόγραμμά μας από τη Co. ΕΠΕ, τετραγωνικό, μέσο κτήριο τεχνολογίας καθαρισμού KeLing εμπορίου 3C01 Tian Feng, Νο 133, Baiyun AV, Baiyun Disctrict, Guangzhou, GuangDong, Κίνα ενάντια στη σύμβαση αριθ.: 2014/4119005942 στις 22 Οκτωβρίου, 201

—— IATEC, Αργεντινή

Το προϊόν έφθασε γρηγορότερα από το αναμενόμενο και έστειλαν κάτι ειδικό εκτός από αυτό που διέταξα. Άνθρωποι της Νίκαιας και γρήγορη υπηρεσία!

—— Mohammed Saad

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Καθαρό κιβώτιο περασμάτων δωματίων: Ιδανικό για τις φαρμακευτικές και βιοϊατρικές βιομηχανίες
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καθαρό κιβώτιο περασμάτων δωματίων: Ιδανικό για τις φαρμακευτικές και βιοϊατρικές βιομηχανίες

Το καθαρό κιβώτιο περασμάτων δωματίων είναι ένα ουσιαστικό συστατικό σε ένα καθαρό περιβάλλον δωματίων όπου ο έλεγχος μόλυνσης διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο. Συγκεκριμένα, το καθαρό κιβώτιο περασμάτων δωματίων σχεδιάζεται για να επιτρέψει την ασφαλή μεταφορά των υλικών μεταξύ του καθαρού δωματίου και των γόνιμων περιοχών χωρίς συμβιβασμό της καθαρότητας του καθαρού δωματίου. Αυτό το άρθρο θα ερευνήσει την εφαρμογή των καθαρών κιβωτίων περασμάτων δωματίων στις φαρμακευτικές και βιοϊατρικές βιομηχανίες, τα πλεονεκτήματα του προϊόντος, και την κατασκευή της συσκευής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καθαρό κιβώτιο περασμάτων δωματίων: Ιδανικό για τις φαρμακευτικές και βιοϊατρικές βιομηχανίες  0

Οι φαρμακευτικές και βιοϊατρικές βιομηχανίες πρέπει να συμμορφωθούν με τις ακριβείς ρυθμιστικές απαιτήσεις για τις καθαρές διαδικασίες δωματίων, δεδομένου ότι οποιαδήποτε μόλυνση μπορεί να συμβιβάσει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Τα καθαρά κιβώτια περασμάτων δωματίων παρέχουν ένα ερμητικώς σφραγισμένο περιβάλλον και εξασφαλίζουν τη μεταφορά των υλικών μεταξύ των καθαρών περιοχών χωρίς έκθεση τους στους εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες.

Τα καθαρά κιβώτια περασμάτων δωματίων έχουν διάφορα πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της αβίαστης εγκατάστασης, της ευκολίας - - χρήση, και της χαμηλής συντήρησης. Η μορφωματική κατασκευή του συστήματος επιτρέπει την προσαρμογή, που κάνει την μια ιδανική λύση για τις διάφορες καθαρές εφαρμογές δωματίων.

Η κατασκευή ενός καθαρού κιβωτίου περασμάτων δωματίων αποτελείται από τις επιτροπές ανοξείδωτου, με τον πολυάνθρακα ή τα μετριασμένα παράθυρα γυαλιού, και τις ενδασφαλίζοντας πόρτες. Αυτές οι επιτροπές είναι συνημμένες με μια μόνιμη κόλλα και σφραγισμένος με τη σιλικόνη καλαφατίστε, δημιουργώντας ένα εντελώς σφραγισμένο περιβάλλον. Επιπλέον, το κιβώτιο περασμάτων έχει ένα σύστημα φίλτρων HEPA που εξασφαλίζει καθαρισμένες ροές αέρα στο καθαρό δωμάτιο.

Συμπερασματικά, τα καθαρά κιβώτια περασμάτων δωματίων είναι αναπόφευκτα να μετριάσουν τον κίνδυνο μόλυνσης στις βιομηχανίες φαρμακευτικών ειδών και βιοιατρικής, όπου η διατήρηση των πιό υψηλών επιπέδων καθαρότητας είναι ζωτικής σημασίας. Τα πλεονεκτήματα του προϊόντος, όπως το μορφωματικό σχέδιο, η ευκολία - - χρήση, και η χαμηλή συντήρησή του, το κάνουν μια ιδανική λύση για τις καθαρές εφαρμογές δωματίων. Επιπλέον, η κατασκευή της που χρησιμοποιεί τις επιτροπές ανοξείδωτου και ένα σύστημα φίλτρων HEPA δημιουργεί ένα σφραγισμένο και καθαρισμένο περιβάλλον, παραδίδοντας τα καθαρά υλικά ακίνδυνα χωρίς μόλυνση.

Χρόνος μπαρ : 2023-03-15 20:35:27 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
KeLing Purification Technology Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Zhao

Τηλ.:: 86 20 13378693703

Φαξ: 86-20-31213735

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)